POEZENHOOP

IOFPA

In het laatste jaar werden 650 katten binnengebracht op de Poezenboot. Bovendien vonden wij voor 40 Griekse zwerfhonden een forever home in België. MAAR duizenden dieren vallen buiten het bereik van onze hulpverlening. Daar komt nu verandering in.

IOFPA gaat de Poezenhoop oprichten.

België heeft nog steeds een grote wilde kattenpopulatie, die dieren dolen op onze straten. Wij zien deze poezen verjaagd worden. Wij zien ze soms dagenlang in vangkooien opeengestapeld zitten voor hun “diervriendelijke” euthanasie opgesteld door ons eigen beleid hen verlost. Wij zien ze verhongeren op de straten wegens een voederverbod. Soms vinden we hen letterlijk doodgevroren op de grond. Soms krijgen we deze dieren pas in onze handen nadat een zieke psychopaat er zijn slechtheid op losliet. Onze wilde zwerfpoes Stumpertje werd 18 keer beschoten.

IOFPA zal de bouw starten van de Poezenhoop. De Poezenhoop wordt een diervriendelijke ranch voor de wilde zwerfkatten.

De Poezenhoop zal de verwilderde zwerfkat met open armen opnemen. Zwerfkatten zullen niet langer eindigen op de hoop van dode katten, maar zij gaan voortaan naar de Poezenhoop. Wij zullen onze diensten openzetten voor Vlaanderen. Wij zullen de dieren van dichtbij opvolgen en ook hun adopties in de kijker zetten.